Gefeliciteerd met je zwangerschap! Welkom bij made 4 ukkies. 

Made 4 Ukkies is ontstaan uit een passie voor mooie combinaties creëren en een liefde voor de luxe uitstraling. Iedere moeder heeft haar eigen stijl en weet vaak al heel goed wat ze wil voor de babykamer. Wij proberen dit te ondersteunen door jou zelf een unieke combinatie te laten kiezen tussen diverse stofjes, printjes & kleurtjes. Daarnaast hebben wij een aantal favoriete combinaties standaard in de shop staan.

 

Niet alle kleuren of combinaties hebben wij in ons assortiment. We kiezen er bewust voor om alleen de stoffen en prints te kiezen die hip en trendy zijn, een luxe uitstraling hebben en waar je makkelijk mee kunt combineren. Zo hoef je bij ons niet altijd voor een printje te gaan, maar kun je ook kiezen voor neutrale babyproducten. En dat alles bieden wij aan voor een betaalbare prijs voor jou. Want een baby krijgen is al duur genoeg.

 

Made 4 Ukkies is opgericht door mij, Danielle, mama van drie prachtige kindjes. Mijn kinderen hebben mijn passie doen opwaaien en zijn een grote inspiratie bron. Na een tijdelijke stop is toch weer gaan kriebelen tijdens mijn zwangerschap van mijn jongste ukkie. Ik ben blij dat ik een mooie bijdrage kan leveren aan het creëren van een unieke babyuitzet om jouw ukkie straks welkom te heten.

© 2021 Made 4 Ukkies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel